PIZZA, COCKTAILS AND COLOURFUL HOUSES

Hi guys,

Inmiddels al weer drie weken in het zonnige Zuid-Afrika! Ofja, over het algemeen is het zonnig. Maar er zjin ook momenten dat je zowat van de grond wordt afgeblazen door de wind. De tijd “vliegt” hier echt voorbij. Waar ik anderen nooit geloofde dat zo’n buitenlandse stage binnen de kortste keren voorbij is, is het toch echt waar. Voor ik het weet zit ik weer in het rottige Nederland (hoe Emiel het zou noemen, ik mis je leuke uitspraken). Maarja in dit rottige Nederland wonen wel alle mensen waar ik van houd, dus emigreren zal voor mij nooit een optie worden. Ook mis ik mijn heerlijke bed, waar mijn kleine vriend nu volgens mij iedere week wel een paar uur doorbrengt om te Netflixen. De WiFi is hier trouwens zó goed, dat ik niet kan Netflixen en ik continu met een lelijk gezicht vast hang terwijl ik FaceTime. En Fabienne me vervolgens appt dat ze echt een screenshot had moeten maken!! Hou ook van jou mop.

De avonturiers in ons kwamen vrijdagavond naar boven. We besloten om Lions Head nogmaals te beklimmen om hier naar de zonsondergang te kijken. Ik weet niks van windkracht af, maar ik weet wel dat ik ontzettend mijn best moest doen om met beide benen op de grond te blijven. Toch ook wel weer vet. (Sorry mam, maar ik leef nog)

 

Uiteindelijk binnen een klein uurtje de top bereikt, and WoW what a view! Het was super druk, omdat natuurlijk meer mensen snappen hoe mooi de zon hier onder gaat. Ultiem genieten, again! Vervolgens moesten we dan in het donker de berg weer af. En ja, zo blond als we zijn, zonder zaklamp. Gelukkig waren er wel slimme mensen aanwezig, dus die hebben we maar gevolgd. Bijna onder, struikel ik natuurlijk weer over een steen en sla ik m’n enkel om. Handig Zoë, heel slim. Vrouwen zoeken daarnaast altijd wel iets om zichzelf te belonen, dus we besloten dat we wel een Mac Donald’s menu verdiend hadden na het beklimmen van deze berg.

Zaterdagochtend eerst even een ontbijtje gefixt voor m’n meid (ja ik mis het om voor iemand te zorgen), dus Sas had geluk. Daarna weer lekker in ons dopje rondkneuren en even het strand van Muizenberg verkennen. Ondanks de surfers, lig ik toch liever op Clifton of Camps Bay. Ook zou het water hier warmer moeten zijn, maar net zoals mijn mama ga ik liever de zee niet in. Deze zaterdag ook weer genoeg gegeten en gedronken… Zondagochtend was het dan maar weer tijd om te gaan sporten.

En waar we normaal de toeristen in Bo Kaap staan uit te schelden, omdat ze midden op de weg banjeren met hun camera’s, stonden we nu zelf poses aan te nemen om een goede foto te krijgen. Ja we zijn en blijven meisjes. Honderd foto’s later was het toch wel wat warm en vonden we het opnieuw tijd voor drankjes. Ergens op een verlaten industrieterrein een super mooie beachclub binnengelopen en we dachten dat we nu eindelijk konden relaxen. Op onze eigen manier met onderonsjes en een cocktail, kwamen we de middag wel door. Ohja, inclusief pizza.

 

En toen ging op maandag om 07:00 mijn lieve vriend weer af, de wekker. Tijd voor een nieuwe week.

 

Liefs, xxx

Een gedachte over “PIZZA, COCKTAILS AND COLOURFUL HOUSES

 1. Joyce zegt:

  Ha meiske. Nou die lieve vriend die Netflix daar niet alleen maar slaapt er inmiddels ook iedere nacht. Ik ben blij om te lezen dat je nu al weet nooit te emigreren. Hier zijn teveel mensen die jou niet kunnen missen .
  Weet je trouwens dat oma nelly een kalender heeft gemaakt die ze iedere dag afkruist zodat ze weet wanneer jij weer thuis bent.
  Die kalender is bijna net zo groot als de binnenkant van de kelder deur. Dus ja geniet lekker daar maar ben ook blij als je weer terug bent en ik weer voor jou kan wassen, strijken, koken en samen weer naar de stad en drankjes doen
  Love you mama

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s