HAPPY EASTER

Tijd voor een nieuwe update!! En al zeg ik het zelf, best een leuke dit keer. Voordat ik begin met al het leuke nieuws, eerst even iets anders. Afgelopen week heb ik namelijk m’n laatste dag gehad samen met de allerleukste stagebegeleidster die je je maar kunt wensen. Voor haar afscheid gingen we met een groepje lunchen en ook hadden alle collega’s een leuk afscheidscadeautje voor haar gekocht. Wat zal het stil worden op het kantoor… Gelukkig blijf ik niet alleen achter hier op het kantoor, want ik krijg nu de allerleukste stagebegeleider 2.0 !!

En toen weer WEEKEND! Het begon niet zo goed, met een regenachtige dag. We liepen door de Company Gardens en gelukkig heeft Sas d’r neus nog, maar die eekhoorn vond het niet zo leuk hoe dichtbij ze kwam. Dat was grappig ja. Rond 16.00u kwam de zon eindelijk door en dat werd gevierd met een drankje. ’S Avonds opzoek naar alcohol, wat natuurlijk nergens meer te krijgen was. We eindigden in bed, met een zak popcorn, chocola en een kopje thee.

Eentonig, maar ook dit weekend weer naar het strand. De hele middag bakken en mensen kijken. Een paar biertjes drinken en genieten van de zonsondergang. Er beginnen twijfels te komen om toch maar hier te blijven. Alles wat ik hier doe, is waar een mens voor leeft. Best year ever!

Ook in Nederland kijk ik er altijd naar uit, Pasen! Normaal thuis aan tafel met een lekker paasontbijtje wat mama voor me klaarmaakt, maar dit jaar besloten we het eens even anders aan te pakken. ’S Morgens met een erg licht ontbijtje de auto in. Eenmaal achter het stuur kwamen we erachter dat het maar een uurtje rijden was. Weer voor niets te vroeg opgestaan. Een uur later kwamen we dus aan op onze locatie, we checkten in bij ons hotel en bestelden een Uber richting het belangrijkste van deze dag: de Wijntour. Om 11.30 hadden we al 3 glazen wijn op en zo ging de dag wel door. Iedereen weet hoe je je voelt als je zo veel wijn drinkt, je moet gewoon eten. Waar dat normaal niet zo heel lastig is hier in Kaapstad, hadden ze er dit keer toch moeite mee. “Sorry, our lunch is fully booked.” “Sorry, our kitchen is closed.” Na een paar van deze antwoorden sprak mijn gezicht wel boekdelen. Poepie chagrijnig en half stervend van de honger, gingen we maar weer naar de volgende boerderij en dronken we maar weer wijn. Uiteindelijk om 18.30 was het voorbij en konden we ergens gaan eten. Volgens mij waren we twee dieren als iemand ons die pizza heeft zien wegwerken, maar whatever.

 

 

Gelukkig kwamen we ’s avonds onze kamer binnen en viel het bed niet tegen. Om 21.00u begon mijn film en die duurde zelfs tot de volgende dag 09.00u. Al met al, wel een topdag en ontzettend veel mooie plekken gezien! We hadden ook afgesproken dat het ons nooit meer zal gebeuren dat we een hele dag niet eten, dus hebben we de ochtend daarna geprofiteerd van het ontbijt bij het hotel.

Met geen idee wat we deze dag zouden gaan doen, reden we maar richting de westkust. Bloubergstrand, met een geweldig uitzicht op de Tafelberg en Lions Head, wauw! Weer een mini-photoshoot en terug de auto in. Mee bléren met de muziek en vervolgens op de film horen hoe vals je zingt. De dag eindigen op het strand, 5 keer vol op je gezicht gaan omdat de golven te hoog zijn, opnieuw een biertje erbij. Een weekendje voor in de boeken dus.

 

 

En nu, back to work. Enjoy your week!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s