SURF en bijna m’n grote liefde kwijt

Hey leuke mensen, 

Het is inmiddels weer mei, papa en mama zijn alweer 3 weken thuis en ik heb m’n normale Afrikaanse leventje weer opgepakt (voor zover jullie dat normaal vinden). Wat eventjes duurde, om weer iedere dag naar m’n werk te gaan, werken aan mijn opdracht en alle andere dingen die moeten gebeuren. Gelukkig is er toch nog iedere week een vrijdagavond, zaterdag en een zondag, waarin ik nog steeds hele leuke dingen doe. M’n trip met moppie Myrthe is gepland, geboekt, geregeld! Dus laat het snel juli zijn!

Billen zo plat mami ik kan op je surfen

Twee weken geleden heb ik mijn eerste surfles gehad, samen met Jelle & Sas. Nadat we ons erbij hadden neergelegd dat we ons in een NAT surfpak moesten hijsen, hadden we er zin in. We waren ongeveer een uur in het water, en het was top! Ons natuurtalent Jelle wist meteen hoe het moest, Sas en ik ging een paar keer volledig op onze plaat, waarna het uiteindelijk toch lukte om even te blijven staan. De surfleraar was niet hoe we het ons hadden voorgesteld, een stille muis die in het water ineens omtoverde tot een waterrat. Jelle en Sas waren het stel, dus wie zat er weer opgescheept met de rat? Ofcourse, ik. Nee het was niet gezellig, maar we hadden wel weer iemand om uit te lachen. Sorry.

Puppies

We worden ’s nachts wakker van piepende beesten, een blaffende mama hond en een baasje die af en toe roept dat ze stil moeten zijn. Maar toch, wilde we die kleine beestjes wel even ontmoeten. 4 kleine pups, lekker knuffelen en beseffen dat ze ’s nachts irritant zijn. Maar wat waren ze schattig! Ook de huisbaas vertelde ons dat hij er nooit meer aan begint. Gelukkig zijn we dus niet de enigen die zich ergeren aan het gefiep van die beestjes.

Night life

De afgelopen weken ook ontdekt hoe verslavend het nachtleven in Kaapstad is. We gingen enkele keren uit, ik kreeg te maken met hele heftige Zuid-Afrikaanse katers en we weten nu dat we een hele nacht kunnen dansen. Jammer genoeg zeg je altijd dat je nooit meer drinkt als je de hele dag niet functioneert na een avond stappen. En vervolgens sta je de week erna weer als een gekkie te dansen. Alle avonden verliepen zonder problemen, maar toch afgelopen weekend ging het heel even mis.

We waren opstap en hadden zoals gewoonlijk honger gekregen. We besloten te lopen naar de Mac Donalds, het was namelijk maar enkele meters. We hadden lol en leuke gesprekken op dit tripje naar de Mac. Ik was me niet bewust van het feit dat er dus enkele idioten om me heen liepen. Ik hoor mijn huisgenoot roepen: WATCH OUT! Ik schrok ervan en keek dan ook meteen naar mijn tas, die ik met twee handen vast had. De rits was open en mijn schatje (de roze iPhone), was verdwenen. Mijn kop sloeg zoals vaker gebeurd op hol en ik keek om me heen, opzoek naar die idioot die mijn telefoon wil stelen. 2 seconden later had ik hem al in mijn vizier, ik flip lichtelijk uit, schreeuw dat hij een sukkel is en trek de telefoon terug uit zijn handen. Wat denk je wel niet?! Ik begin onzin uit te kramen en dat was het bewijs dat ik opnieuw, Mac Donalds nodig had. Ondanks dit alles, een leuke avond en weer veel lieve mensen ontmoet.

50085fcc-564d-417a-90c4-553754163de9

Enjoy your week,

XOXO Zoë

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s