LIFE BEGINS AT THE FIRST RAVE

Hoi hoi!!

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor mijn blog, oke het wordt toch best wel lastig. Ondanks dat ik mezelf wel bezig houdt op stage, was afgelopen maandag een van de zwaarste ochtenden tot nu toe. Constant moest ik mezelf er aan herinneren dat m’n mond niet open zou vallen. Het was zwaar, zo moe dat ik het even niet meer geregeld kreeg. Ik voel me soms net een vrouw van (welke leeftijd zullen we noemen?), ik voel me gewoon oud. Ik zal m’n weekend weer eens beschrijven, dan mogen jullie zelf bepalen hoe oud ik me voel.

Vrijdagmiddag na lunch, 26 graden buiten, was ik best wel klaar met de week. Iedereen op het kantoor had volgens mij hetzelfde gevoel. Met mijn gedachten lag ik al lekker in m’n bikini op Clifton Beach. Toen ik klaar was op het werk besloot ik dan maar weer met m’n luie kont op het strand te gaan liggen. Ik moet nog even genieten, want het wordt hier steeds kouder. We dachten een rustige middag door te brengen op het strand, maar dat was alles behalve waar. Achter ons 15/16-jarigen, stom dronken en extreem luidruchtig. Ja, misschien was ik 5 jaar geleden ook zo. Maar dit was dan misschien de eerste reden dat ik me een oud mens voelde. Irritante pubers die ik niet aan kan horen. Dus mama, alweer sorry als ik ook zo irritant was.

 

 

Het kon nog erger dan al dat lawaai. Saskia kreeg voor het eerst in haar leven een dikke kont vol in haar gezicht. Ja, ze waren echt zo zat dat ze niet meer konden lopen en vol op hun bek gingen, met de billen in Saskia d’r gezicht. Dus een dik oog, met dit als reden. Stond je wel goed mop. ‘S avonds even snel gekookt en op naar het volgende.

We gingen met de auto naar Kirstenbosch. De Open Air Cinema. Best wel een oude film, die ik blijkbaar toch al ooit gezien had. Maar wel een hele leuke ervaring.

 

 

Zaterdagmorgen gingen we lekker even sporten en daarna een bodempje leggen, wantttt tijd voor een feestje! We hadden kaartjes gekocht voor Elrow Cape Town, jaa dat festival wat in Nederland volledig out of the box is. Maar dit was een hele kleine versie van het feestje. Ondanks dat, hebben we heel veel leuke mensen voorbij zien komen, met de meest gekke outfits ever. Ik voelde me de casual Nederlandse die gewoon in een saai t-shirt rond liep. De drankjes waren nog nooit zo goedkoop en ik dronk dan ook weer erg veel. Rond 03:00 was de dag dan ook wel voorbij en sliepen Sas en ik gezellig samen in mijn bed.

Zondag, 07:00 weer ontwaakt. Zo misselijk als wat en ik wist niet hoe ik moest gaan liggen. Zoë, wat doe je jezelf aan? Ik hoor het mama al zeggen, “tja zuiplap”. Het enige waar ik me die dag toe kon zetten, was een bezoekje aan de Mac Donalds. Voor de rest heb ik de hele dag in mijn bed serie gekeken.

Love and kisses xxx

Een gedachte over “LIFE BEGINS AT THE FIRST RAVE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s